Descobreix els nostres serveis

Formulació
magistral

Una fórmula magistral és un medicament preparat pel farmacèutic de manera individualitzada per a un pacient. Tradicionalment, la formulació magistral permetia als farmacèutics elaborar de forma artesanal els medicaments per a tots els pacients. Actualment, el desenvolupament de la industria farmacèutica ha situat en segon terme aquesta activitat dins les oficines de farmàcia, però és un servei que ens permet individualitzar el medicament per a cada pacient d’acord amb les dosis que prescrigui el metge segons cada situació particular. És una adaptació total del medicament per a cada persona.

A la Farmàcia Vilassar disposem d’un laboratori propi per a l’elaboració de fórmules magistrals.

formulacio_magistral_02

Proves de diagnòstic immediat: Perfil lipídic, glucèmia i grup sanguini

Les proves de diagnòstic immediat t’ajuden a conèixer els teus nivells de colesterol i glucosa de forma fàcil i ràpida per poder controlar adequadament la teva salut cardiovascular.

  • Perfil lipídic: determinació del colesterol total, triglicèrids,
    colesterol HDL i colesterol LDL.
  • Glucèmia: determinació de la concentració de glucosa
    en sang i d’hemoglobina glicosilada (HbA1c).

A la Farmàcia Vilassar disposem del sistema d’anàlisi Cobas® (Roche) que amb tan sols 5 minuts i una gota de sang (punció capil·lar) et permetrà conèixer els teus nivells de colesterol i glucosa en sang. També podràs determinar el teu grup sanguini i el factor Rh (positiu o negatiu) per conèixer de forma exacta la classificació del teu grup sanguini i la seva compatibilitat.

serveis_04

Homeopatia

El concepte homeopatia va ser desenvolupat fa més de 200 anys pel metge i químic alemany Samuel Christian Hahnemann. El terme homeopatia prové del grec hómeos (similar) i páthos (malaltia), i es defineix com la tècnica terapèutica basada en l’administració de dosis baixes de substàncies que, administrades a dosis majors a una persona sana, li provocarien símptomes semblants als que manifesta el malalt (teoria de la similitud).

Els medicaments homeopàtics permeten prevenir i tractar tant malalties agudes com cròniques i també et poden ajudar en processos infecciosos o cures pal·liatives, sempre buscant alleugerir la simptomatologia i restablir de forma global l’equilibri natural de l’organisme. Aquests medicaments han de ser prescrits de manera individualitzada segons la manifestació dels símptomes particulars de cada cas. A la Farmàcia Vilassar comptem amb personal format específicament en homeopatia per poder informar-te i aconsellar-te sobre els medicaments homeopàtics, el seu ús i la manera en la qual l’homeopatia pot ajudar-te.
Disposem d’un ampli ventall de productes homeopàtics de les millors marques internacionals (Boiron, DHU i Heel). Pots fer la teva comanda o consulta a través de Whatsapp (663 713 608) i si no tenim el que busques, ho aconseguim en menys de 24 hores!

Espai infantil

La Farmàcia Vilassar ho té tot pels més petits de la casa! Disposem de sistema de pesada per a nadons per a controlar el seu pes des del primer dia, així com d’una secció especialitzada amb tots els productes i accessoris que necessiten tant els nadons com la mare, abans, durant i després de l’embaràs.
A més, t’assessorem i ajudem a preparar canastretes (cistelles) tant per a l’hospital com per regalar, tenint en compte les teves necessitats i pressupost. Prepararem també llistes de naixement amb tot el que necessita tant la mare com el nadó.

Dietètica i nutrició

T’oferim assessorament nutricional personalitzat perquè puguis assolir els teus objectius i segueixis una dieta saludable i equilibrada.
Posem també a la teva disposició un ampli ventall de productes dietètics de recomanació farmacèutica i suplements dietètics per a esportistes, sigui quin sigui el seu nivell de pràctica esportiva.

Sistema Personalitzat
de Dosificació (SPD)

El Sistema Personalitzat de Dosificació (SPD) és una eina d’atenció farmacèutica que permet millorar el compliment terapèutic dels pacients, evitant confusions i facilitant al màxim el tractament. L’SPD està especialment pensat per facilitar la presa de la medicació a les persones grans i a aquelles que han de prendre habitualment tres o més medicaments.

La Farmàcia Vilassar és un dels centres acreditats pel Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona per oferir el servei SPD. Els nostres farmacèutics envasen de forma individualitzada els medicaments que necessites en envasos tipus blíster tenint en compte la prescripció del metge. Els envasos queden finalment tancats de forma hermètica perquè el pacient extregui les dosis que hagi de prendre en un moment determinat. Aquest servei ens permet ajudar-te a evitar confusions i facilitar al màxim el compliment del tractament. Visita’ns i informa-te’n!

Control de la pressió arterial

El control de la pressió arterial és un dels factors claus per evitar o controlar la hipertensió i mantenir una bona salut cardiovascular. El nostre personal t’ajudarà a conèixer la pressió arterial mitjançant la determinació manual o automàtica i t’aconsellarà per mantenir-la controlada. Posem també a la teva disposició un ampli ventall d’aparells d’automesura perquè puguis controlar tu mateix i des de casa la teva pressió arterial.

serveis_01

Dermocosmètica

Disposem d’un ampli ventall de marques i productes cosmètics per oferir-te la millor qualitat al millor preu. El nostre personal especialitzat en dermocosmètica t’assessorarà per seleccionar el producte que millor s’adapti a les característiques de la teva pell i a les teves necessitats.
A més, comptem amb productes de les millors marques per combatre tot tipus d’afeccions cutànies, com ara la pell atòpica, dermatitis seborreica, irritacions, etc. Les principals marques que trobaràs a la Farmàcia Vilassar són: Sensilis, Caudalie, Nuxe, Martiderm, Avène, La Roche-Posay, Vichy, Isdin, Eucerin i Sebamed.

Col·locació d’arracades

Disposem de la tecnologia més moderna per a la col·locació de forma indolora d’arracades a nens i adults. Trobareu un ampli ventall de models d’arracades hipoalergèniques disponibles.

Confecció de farmacioles

T’ajudem a confeccionar la farmaciola que necessitis, tant per la llar, la feina o per viatjar, tenint en compte el país de destí i les teves necessitats.

Ortopèdia

A la secció d’ortopèdia de la Farmàcia Vilassar trobareu tota mena de productes especialitzats i accessoris per a la mobilitat i recuperació de lesions.

Productes naturals i Flors de Bach

L’equip de la Farmàcia Vilassar t’aconsellarà per escollir els productes d’origen natural que millor s’adaptin a les teves necessitats. Disposem d’un ampli ventall de càpsules a base de plantes medicinals i altres productes naturals que t’ajudaran a mantenir un bon estat de salut de la manera més natural.
A la Farmàcia Vilassar també disposem de les conegudes Flors de Bach, un conjunt d’essències florals creades pel metge anglès Edward Bach que t’ajudaran a harmonitzar les emocions i aconseguir el benestar físic i emocional.

serveis_02

Veterinària

A la Farmàcia Vilassar també tenim cura de la salut de les vostres mascotes. Disposem de medicaments d’ús veterinari i possibilitat d’aconseguir en menys de 24 hores els productes que et recomani el teu veterinari.