Aconsegueix la teva targeta client i gaudeix d’ofertes exclusives i descomptes pensats especialment per a tu.

Per cada compra a la Farmàcia Vilassar acumularàs un 5% de l’import que podràs bescanviar en forma de descompte quan ho desitgis.

Omple el següent formulari i podràs recollir la teva targeta client a la propera visita!

Sol·licita la teva targeta client

De conformitat al que disposa el Reglament General de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679), autoritzo als titulars de la Farmàcia Vilassar, C.B. (número 0194) amb NIF E66985656 situada al C/ Sant Josep 85 de Vilassar de Mar (08340, Barcelona) al tractament de les meves dades personals facilitades en aquest formulari amb la finalitat de prestar els serveis d’atenció farmacèutica i comercials.
He estat informat que les meves dades seran cancel·lades quan finalitzi la prestació del servei i es conservaran durant tres anys abans de la seva destrucció o fins al moment en que sol·liciti la supressió.
Estic interessat/da en obtenir la targeta de fidelització de clients per obtenir punts i optar a promocions per les compres de productes, que no siguin medicaments ni productes sanitaris, realitzades a l’Oficina de Farmàcia, també a rebre informació sobre promocions, jornades, sessions, felicitacions i informació del sector farmacèutic que puguin ser del meu interès inclús per SMS, WhatsApp o correu-e, sense que en cap cas les dades relatives a la meva salut puguin ser objecte de tractament per finalitats comercials o publicitàries.
Els titulars de l’Oficina de Farmàcia estan legitimats per tractar les dades pel consentiment de l’interessat i de conformitat al que estableix l’article 2 de la Llei 31/1991 de 13 de desembre de l’Ordenació Farmacèutica a Catalunya, relativa a les seves competències professionals per restar el servei que se li ofereix.
He estat informat que les meves dades personals no seran cedides a tercers llevat dels supòsits en què el titular de l’Oficina de Farmàcia hi estigui obligat per imperatiu legal o en el supòsit previst per la legislació vigent en cada moment. Tampoc existeix la previsió de fer transferències internacionals amb les meves dades.
Manifesto que he estat informat que per exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició al tractament, he d’adreçar un escrit als titulars de la oficina de farmàcia, els Srs. Marta Basté Barberán i Oriol Comas Basté, a l’adreça indicada, o per correu-e a l’adreça hola@farmaciavilassar.cat
He estat informat que puc presentar una reclamació davant la Agencia Española de Protección de Datos.

He llegit i accepto les condicions de protecció de dades de caràcter personal.
Estic interessat en obtenir la targeta de fidelització de clients.

Els camps assenyalats amb un asterisc* són obligatoris